Neem contact op

Heeft u plannen?

Als je plannen hebt je droomhuis te laten bouwen of je een droomhuis wilt realiseren door het laten uitvoeren van een grondige verbouwing van je huidige woning, dan zoek je precies die architect die dit voor je waar kan maken. Je zoekt een architect waarbij je een duidelijke klik voelt en die je een offerte kan bieden die past binnen je financiële mogelijkheden. Je zoekt echter vooral die architect die een zeer scherpe offerte uitbrengt.

Weten wat je precies wilt

Voor het zover is moet jij je wensen helder in beeld hebben. Je moet precies weten wat je wilt. Het is in dat kader verstandig om met verschillende architecten contact te leggen. Zo krijg je een zo breed mogelijk beeld van de mogelijkheden die er zijn en zie je niets over het hoofd. Wat dacht je bijvoorbeeld van het eventueel aanvragen van vergunningen? Verder kan de architect vanuit zijn kennis en ervaring al heel snel aangeven wat wel en wat zeker niet haalbaar is en waar je nadrukkelijk rekening mee moet houden. De architect kan je duidelijkheid bieden over het te gebruiken materiaal en over andere praktische zaken waar je tegenaan loopt tijdens het proces. Ook kan hij helpen om kosten te besparen en duurzaamheid in te passen binnen het bouwproces.

Wat is wel en wat is niet mogelijk?

Door met verschillende architecten te praten, krijg je een zo breed mogelijk beeld van wat wel en niet mogelijk is en kun je zo je plan eventueel aanpassen. Je vraagt aan de hand van de gesprekken offertes aan bij de diverse architecten om die naast elkaar te leggen en te beoordelen. Het aanvragen van een offerte kan altijd en is geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Aan de hand van de offerte aanvraag kun je vervolgens voor die architect kiezen die je helpt bij het realiseren van je droomhuis voor de meest aantrekkelijke prijs.