Het kiezen van de juiste vloer voor je huis is een belangrijke, en soms ook uitdagende, keuze. PVC vloeren zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit door hun duurzaamheid, veelzijdigheid en onderhoudsgemak. PVC vloeren zijn in veel verschillende soorten verkrijgbaar, dus het kan lastig zijn om het beste voor jouw interieur te kiezen. In deze blog lichten we 5 PVC vloeren uit om jou verder op weg te helpen. 

    1. Houtlook PVC vloer

Een houtlook PVC vloer biedt de warmte en natuurlijke uitstraling van echt hout. Dankzij geavanceerde printtechnologieën zien deze vloeren er realistisch uit. Er is een breed scala aan houtnerfpatronen en kleuren om uit te kiezen. Het voordeel van een houtlook PVC vloer is dat deze goed bestand is tegen vocht, krassen en vlekken. Hierdoor is dit een uitstekende keuze voor een gezin met kinderen en huisdieren. Bovendien is het onderhoud van deze vloer een fluitje van een cent. Zo heb je een prachtige vloer die lang meegaat!

    2. Betonlook PVC vloer

Voor liefhebbers van een strak en modern interieur is de betonlook PVC vloer de perfecte keuze. Deze vloer bootst het uiterlijk van echt beton na. Net als de houtlook variant is deze PVC vloer ook duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en bieden ze een uitstekende geluidsisolatie. De betonlook vloer brengt een moderne sfeer in elke ruimte. Houd je van een minimalistische en industriële interieurstijl? Dan is dit een passende vloer! 

    3. Visgraat PVC vloer

De visgraat PVC vloer is geïnspireerd op de klassieke houten visgraatvloeren, maar dan met de voordelen van PVC materiaal. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Of je nu van een traditionele uitstraling of een meer eigentijdse look houdt, een visgraat PVC vloer past zich moeiteloos aan verschillende stijlen aan. Het legpatroon van de visgraatvloer creëert een gevoel van ruimte en verfijning, waardoor jouw interieur een luxe uitstraling krijgt. Met een klik PVC visgraat vloer heb je binnen no-time een stijlvolle en opvallende vloer in huis liggen!

    4. Walvisgraat PVC vloer

De walvisgraat PVC vloer is een gewaagde en opvallende keuze voor iedereen die graag een statement wil maken in hun interieur. Dit unieke legpatroon onderscheidt zich van de traditionele visgraatvloer door een eigentijdse draai te geven aan een klassiek ontwerp. De walvisgraat PVC vloer voegt dynamiek en speelsheid toe aan elke ruimte, terwijl hij tegelijkertijd een gevoel van harmonie behoudt. Of je nu een modern of een meer klassiek interieur hebt, deze vloer zal zeker de aandacht trekken.

    5. Hongaarse punt PVC vloer

De Hongaarse punt PVC vloer is geïnspireerd op de traditionele vloerpatronen die je vaak ziet in oude herenhuizen en paleizen. Dit verfijnde legpatroon voegt charme toe aan jouw interieur. De Hongaarse puntvloer is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je een tijdloze uitstraling kunt creëren die perfect past bij zowel klassieke als moderne interieurstijlen.

PVC vloeren bieden veel mogelijkheden om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Ga voor een warme uitstraling of juist voor een moderne look. Een PVC vloer is verkrijgbaar in zoveel verschillende opties, dat er altijd wel iets tussen zit wat aan jouw wensen voldoet. Geniet jarenlang van een schone en kwalitatieve vloer!