Een kantoor dat er mooi uitziet is aantrekkelijk voor medewerkers. Hiermee verhoog je de productiviteit en de creativiteit op de werkvloer. Je werkt nou eenmaal prettiger in een aangename omgeving dan in een kille en lege ruimte. Zorg voor meer creativiteit en gezelligheid op kantoor met een nieuwe inrichting. De mooiste projectinrichting kan tot stand komen door kleine aanpassingen toe te passen of door een compleet nieuwe inrichting aan te meten. Hierbij wordt er per werkplek gekeken naar de behoefte van de medewerkers. Samen worden de plannen besproken en bij akkoord wordt het kantoorpand in een nieuw jasje gestoken.

Met veel plezier naar kantoor

Iedere week spendeer je veel tijd op kantoor. Het is dan belangrijk dat de ruimte waarin jij je bevindt ook aantrekkelijk zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat je een fijne werkplek hebt om jouw werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren. Een ergonomische stoel en bureau horen hier natuurlijk ook bij. Om een idee te krijgen hoe de nieuwe werkplekken eruit komen te zien kan er een 3D tekening worden gemaakt. Hiermee kun je al inzicht krijgen in het eindresultaat. Wil je de inrichting van jouw kantoor naar een hoger niveau tillen? Dan kun je een afspraak maken via https://insideoffice.nl/.

Een nieuwe inrichting die aansluit bij HNW

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor het nieuwe werken (HNW). Hierbij ben je flexibel en werk je waar je maar wilt. Je kunt jouw kantoorruimte hierop aanpassen door werkplekken in te richten waar je snel en eenvoudig met de laptop aan kunt schuiven. Overvolle bureaus met onnodige spullen zijn verleden tijd. Dit zorgt alleen maar voor afleiding. Kies daarom voor een rustige en fijne omgeving waar flexwerkers kunnen aanschuiven. Er kan worden meegedacht over oplossingen om flexibele werkplekken te creëren voor je medewerkers.

Verhoog het werkplezier op kantoor

Werkplekken zien er allang niet meer uit zoals vroeger. Het kille Tl-licht wordt vervangen voor gezellige verlichting en de saaie kille ruimtes zijn nu een plek waar je gezellig samen kunt komen. Hiermee verhoog je de werksfeer en de creativiteit op het kantoor. Ook de productiviteit gaat omhoog en mensen gaan met meer plezier naar het werk. Weet je zelf niet hoe je dit allemaal moet aanpakken? Maak dan een afspraak zodat de ontwerpers een 3D tekening kunnen maken en een aantal ideeën kunnen voorleggen. Bij akkoord gaan ze voor je aan de slag. Binnen de kortste keren is het kantoorpand omgetoverd tot een creatieve en gezellige werkplek.  Een mooie inrichting van de werkplek zorgt voor meer productiviteit, creativiteit en een betere werksfeer. Kijk wat de mogelijkheden zijn voor jouw kantoor.