Hoe vroeg het al licht wordt en hoe laat het nog licht blijft, het hoeft niet van invloed te zijn op jouw nachtrust. Laat je eens informeren over de verschillende mogelijkheden in verduisterende raamdecoratie die past bij jouw slaapkamer, de ramen daarin en natuurlijk jouw woonstijl.

Top 5 best verkochte raamdecoratie producten voor de slaapkamer

De beste producten zijn in volgorde:

1. Blackout slaapkamer gordijnen op maat

Black out gordijnen zorgen voor veel privacy en zijn 100% licht dicht. Black out gordijnen zijn geluid en temparatuur islerend. Hierdoor houdt je de ruimte met veel ramen lekker warm in de winter en in de zomer extra koel. Ideaal dus.

2. U-profiel rolgordijnen op maat

U-profiel rolgordijnen heeft een fraaie ronde of vierkante cassette en is makkelijke om te monteren met clips. Daarnaast kunnen de lichtkieren worden dichtgezet met U-profielen.

3. Klik & klaar rolgordijnen smartfit

Rolgordijnen met klik en klaar smarfit is een perfect fit systeem. Voor kunststof, aluminium of houten kozijnen. Met luxe afwerking met frame/ profiel die mooi afsluit en zorgt voor een mooie uitsraling.

4. Velours gordijnen dim-out

Dim-out gordijnen maken de ruimte wel donker maar laten nog wel enige licht door. Deze gordijnen worden ook verduisterende gordijnen genoemd. Dim-out gordijnen vallen soepel naar beneden en zijn ook naast perfect in slaapkemer zijn ze ook ideaal in kantoor ruimte. Want ze weren van zonlicht op het beeldscherm van je computer.

5. Verduisterende plissé gordijnen

Het is bewezen dat een donkere kamer bijdraagt aan een goede nachtrust. Als je een goede nachtrust hebt kan je

Je lichaam en hersenen kunnen goed zich herstellen. Wanneer je niet 7-8 uur per nacht slaapt kan dat leiden tot dat je minder kunt concentreren en geheugenproblemen en loop je het risico om op termijn ziek te worden, maar gelukkig zijn er veel oplossingen.