Een kast met paneeldeur brengt een unieke sfeer in huis. Kasten zijn een belangrijk onderdeel in ieder huis. Kies een paneel die bij jouw unieke smaak past en creëer een authentieke sfeer. Paneeldeuren zijn beschikbaar in diverse materialen, afmetingen en kleuren en dit schrijven geeft meer informatie over de diverse paneeldeuren.

Voordelen van een kast met paneeldeur op een rij:
✔ Geef je kast een uniek karakter
✔ Kies zelf het gewenste materiaal
✔ Kies de gewenste kleur
✔ Kies het gewenste ontwerp
✔ Paneeldeuren zijn stevig
✔ Ruimtebesparend doordat de draaicirkel ontbreekt
✔ Gunstige prijzen voor ieder budget
✔ Maatwerk

Kast met paneeldeur van glas
Een klassieke interieur maken vaak gebruik van paneeldeuren met glas. Echter zie je de paneeldeur met glas ook in moderne woningen steeds meer verschijnen en zijn ze enorm populair. Glas is een tijdloos product. Glas heeft een stijlvolle, luxe en moderne uitstraling. Paneeldeuren beschikken over mooie vlakverdelingen waar ook diepte gecreëerd kan worden voor een speels effect.

Ga je voor klassiek met een modern tintje? Dan is glas in lood het overwegen meer dan waard. Door glas in lood te combineren met een moderne kast ontstaat een fantastische uitstraling.

Een industrieel interieur? Ga voor een paneeldeur die bijvoorbeeld wit of zwart is en combineer dit met glas voor een stukje eigenheid. Industriële inrichtingen maken vaak gebruik van donkere kleuren in combinatie met glas en metaal. Door dit toe te te passen bij je kast ontstaat een hippe sfeer. Er zijn diverse paneeldeuren verkrijgbaar die uitstekend combineren met glas.

Voordelen van glas op een rij:
✔ Laat veel licht door
✔ Geeft een ruimtelijke uitstraling
✔ In iedere vorm verkrijgbaar
✔ Krasvast
✔ In verschillende afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar
✔ Past bij ieder budget

Kast met paneeldeuren van hout
Hout geeft een warme en geborgen ambiance aan een ruimte. Hout is verkrijgbaar in eindeloos veel variaties. Denk hierbij aan donker eiken of walnoot hout. Daarnaast zijn er voldoende lichte houtsoorten zoals beuken, berken of essen beschikbaar. Hout staat goed bij vele diverse kasten. Combineer diverse materialen zoals aluminium met hout om het duurzame karakter te benadrukken. Ook kan je hout combineren met glas, dit hangt geheel af van je eigen wens.

Hout is duurzaam en een geheel natuurlijk product. Van houten paneeldeuren kan je vaak erg lang genieten omdat het lang meegaat. Het is goed om te kijken naar de houtsoort zodat je weet of het om een houtsoort gaat die duurzaam is. Bij vele houtsoorten wordt de duurzaamheid aangegeven.

Voordelen van hout op een rij:
✔ Waardevol materiaal
✔ Vaak zeer duurzaam
✔ Gaat lang mee
✔ Diverse uitvoeringen
✔ Herbruikbaar
✔ Geeft warmte aan je interieur
✔ Geschikt voor ieder budget afhankelijk van de houtsoort

Bron: www.deurenweb.nl