Inleiding

Dagen kunnen behoorlijk lang duren als je in een weinig inspirerende omgeving werkt. Je blijft maar naar de klok kijken. Je werk-flow blijft uit. Gelukkig is hier iets aan te doen! Met stijlvolle meubelen, plantenpotten en een aantal frisse planten kun je moeiteloos een geheel andere sfeer creëren.

Voordelen van een sfeervolle kantoorinrichting

Als je een onderneming runt, dan heb je er profijt van als je werknemers zich prettig voelen op de werkvloer. In een fijne omgeving gaat de productiviteit omhoog, net als de energie en de werksfeer,  en dat zie je terug in de cijfers. Maar dat niet alleen. Komen zakenrelaties en potentiële klanten geregeld bij je binnenlopen? Een stijlvolle kantoorinrichting kan een groot verschil maken. Het begint al bij de voordeur. Is het daar kaal en onpersoonlijk, of kies je voor een mooie plantenbak met een indrukwekkende palm erin? Hoe zit het met de receptie? Welk gevoel wordt er overgebracht? Al deze factoren hebben invloed op de indruk die achterblijft bij potentiële klanten en zakenrelaties. Genoeg redenen om er iets aan te doen!

Capi: een bron van inspiratie

Groen om je heen werkt inspirerend. Planten en bloemen in een kantoorruimte of in de tuin kunnen de sfeer naar een hoger niveau brengen en communicatie stimuleren. Groen vermindert stress en werkt kalmerend. Het is daarom een goed idee om even langs een tuincentrum te gaan voor een aantal leuke planten. Een mooie plantenbak is daarbij een must. Maar welke kies je? Als je aan stijlvolle plantenbakken denkt, dan denk je al snel aan Capi Europe. Dit Nederlandse merk is regelmatig terug te vinden in bedrijfshuisvestingen en kantoortuinen, en met goede reden. Capi heeft een breed assortiment, waardoor je altijd een Capi plantenbak kunt vinden die perfect in jouw gebouw of tuin past. Die de juiste sfeer uitstraalt.

Verschillende stijlen plantenbakken

Capi doet haar best om voor iedereen de perfecte plantenbak te ontwikkelen. Voor de mensen die van strak en modern houden is er bijvoorbeeld de Urban Smooth serie. Deze elegante plantenbakken passen in vrijwel elk interieur en kunnen met diverse stijlen gecombineerd worden. Wil je een beetje natuur naar binnen halen? Kies dan voor de Nature Clay serie. Deze serie is geïnspireerd op de natuur en neemt een warme sfeer met zich mee. De plantenbakken van Capi zijn gemaakt van kunststof en zijn altijd voorzien van de oer-Hollandse oranje binnenkant. Dit oranje laagje biedt extra isolatie en bescherming tegen de kou. Als je planten binnen staan, dan heb je hier weinig voordeel van. Maar staan je planten buiten, dan kan dit beschermende laagje deze net de winter door helpen!

Duurzaam en milieubewust: plantenbakken van Capi

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in de kantoorpanden. De producten van Capi passen hier prima bij, want deze worden op een verantwoorde wijze geproduceerd. Dit gebeurt in hun eigen fabriek in Tilburg, wat als voordeel heeft dat de plantenbakken niet de wereld over hoeven te reizen voordat ze bij jou worden afgeleverd. Dit scheelt in transportkosten en in de prijs. Er wordt gewerkt met recyclebaar materiaal en dat op een geheel eigen wijze: Capi is het enige bedrijf dat het rotatiegieten zodanig geoptimaliseerd heeft dat het tijdens de productie maar liefst 80 procent energie kan besparen!

Capi plantenbakken vereisen weinig onderhoud

Als je de hele dag hard werkt, dan heb je waarschijnlijk geen zin om de plantenbakken langs te lopen nadat je je computer hebt afgesloten. Als je Capi plantenbakken binnenshuis staan, dan heb je er sowieso weinig omkijken naar. Staan de plantenbakken buiten, in de tuin of voor de deur, dan doe je er goed aan om af en toe even te controleren of ze misschien een schoonmaakbeurt nodig hebben. Dit hoeft niet vaak te gebeuren, want een regenbuitje spoelt eventueel vuil gemakkelijk van het gladde oppervlak af. Overig vuil kan worden verwijderd met een zachte doek en een beetje water.

Eenvoudig te bestellen bij Godu Tuin

Bij Godu Tuin – tuinmeubelen kun je niet alleen prachtige tuinmeubelen bestellen, ook vind je er een groot assortiment aan plantenbakken. Ben je er helemaal van overtuigd dat Capi plantenbakken perfect zijn voor jouw werkomgeving? Je kunt deze met een klik bestellen bij Godu-tuin.nl.